söndag 30 september 2012

♥ SISTA SEPTEMBER ♥




Gomorron alla underbara bloggvänner! Ja då var  den sista september jisses vad denna månaden har gått fort.I morron är det redan 1 oktober!!!!Har myst med tända ljus gott kaffe soft musik denna soliga och sköna söndag.Idag blir det en slappardag här hemma fixa lite inför nya veckan till kidzen.Ta en go promenad med tösen .Bara vara mysa njuta och ha det gött!!!!Mina fina vänner njuuuut nu din sköna söndag och tanka energi inför den nya veckan som väntar !Kom i håg att leva här och nu i stället för i går eller i morgon......Carpe Diem!!!!!pUsS&kRam Rita ♥♥♥.

lördag 29 september 2012

L.Ö.R.D.A.G.S.M.Y.S.






Gooodmorron alla fina bloggvänner! Tycker att det är så skönt med lördagsmorron.Inget stress bara lugnt och skönt.Vaknade vid 08.00 har druckit gott kaffe i lugn och ro.Sedan blir det långfrulle.Bryna på en stek som får stå och puttra och bli mör och god.Lite fix här hemma sedan en tur till staden .Sedan god middag.Ja idag gäller det ju om team Putte går vidare.Ha nu en s.k.ö.n. & h.a.p.p.y l.ö.r.d.a.g. Vad ni än gör alla underbara.Ha det gött pUSs&kRaM Ritan ♥

fredag 28 september 2012

~~IT´S WEEKEND~~






Tjingeling alla fina bloggvänner !Ja nu är jag hemma efter 4 dagar hos Mia .Ja det har varit bara så himla skönt att vara borta och ladda batterierna det var precis vad jag behövde.Kidzen blev bara så glada igår när jag kom hem.Har haft en gosig sovmorron idag.Idag blir det att åka och handla mat för nu är det tom här i skåpen.Ja i dag blir det fredagsmys med god mat och lite vin .Bara så gott älskar ju fredagar men det tror jag många gör.Ha nu en mysig fredag alla sweetisar.KrAm &PuSs Ritan ♥.

torsdag 27 september 2012

♥ FINA TORSDAG ♥






Goooförmidag alla sweetisar ! Har haft en gosig sovmorron även idag avnjutit en god och härlig frukost som var bara så god.Mia är en helt underbar vän och människa.Har haft det bara så mysigt och skönt dessa dagarna.Var precis vad jag behövde!!!!!Men idag blir det en tur till Uppsala.För lite shopping ,lunch och sedan ta tåget hem.Känns alltid lite vemodigt att skiljas från någon man gillar .Men som tur är finns det ju telefoner så man kan surra bort en stund då och då.Ha nu en skön och härlig torsdag alla underbara .pUsS&kRaM Ritan♥ P,s.Vi ses i morron D,s.

onsdag 26 september 2012

~~~HÖSTIG ONSDAG~~~





Tooodeloo alla Änglar! Ja då var det redan onsdag typiskt att tiden går så himla skoj när man har härlig och mysigt sällskap av fina och go Mia. Idag blev det en lång och gosig sovmorron .Sedan en go långfrukost med mycket surr.Bara så himla gott att mysa och njuta.Har för en stund sedan avnjutit en god lunch med kycklingbiffar och äppelcurry coleslaw.Mmm så himla gott !!! Nu ska vi ut på lite shopping och kolla runt .Ha en härlig onsdag alla Fiiinisar pUsS&kRaM Rita ♥♥♥.

tisdag 25 september 2012

♥ HÄRLIG TISDAG ♥






Goookväll alla darlingar ! Idag har jag haft en super härlig dag med Mia! Blev väck vid 9.30 bara så lyxigt att sätta sej vid dukat frukostbord bara så himla gott .Sedan satt vi och åt och ro och pratade och pratade bara så mysigt.Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till en bara så mysigt ställe som hette Fullerö handel.Bara så lovely butik med hur mycket fint som helst.Ja där gick vi länge och strosade och tittade Mia ville ha lite smakråd om heminredning så jag har sagt vad jag tycker och tänker skulle passa in hos henne,Sedan blev det lite lunch där .Ja det var ett himla mysigt ställe .Sedan åkte vi till Bålsta för där har jag aldrig varit .Mia skulle handla lite.Nu sitter jag och myser och njuter för snart blir det middag .På menyn står det Lax med chevreost ris och sallad.Låter det inte smarrigt .Senare blir det soffhäng te och choklad och forsatt surr .Ha nu en skön kväll alla underbara bloggvänner .LoVe YoU AlL Rita ♥.

måndag 24 september 2012

H.A.P.P.Y. M.O.N.D.A.Y.





Gomorron alla mina fina bloggvänner !Ja då var det åter måndag och sista veckan i september .Ja tiden bara rusar fram.Har haft en skön och mysig helg.Vaknade 05.00 i morse och har druckit gott morron kaffe på verandan .Väckt kidzen som fått en go frukost i magen och har gått till skolan.Blev lite go påtår soft musik och mysa i soffan ,bara så gott med lite egentid.Ja av den varan blir det mycket av denna vecka .Ska åka till  Sigtuna idag och hälsa på en mycket god vän till mej som heter Mia..Ååå bara så himla skoj var hur länge sedan vi sågs och det ska bara bli så himla skoj.Väntar och längtar!!!Så nu blir det dusch och hårfix och packa det sista!!!!Önskar er alla raringar en go start på nya veckan och en fin måndag .Let`s go  PuSs &KrAm Rita ♥

söndag 23 september 2012

♥SWEET SUNDAY ♥







Gomorron alla änglar! Har haft en gosig sovmorron ,bara så gött.Kollade på körslaget i går och myste i soffan med gott körsbärsthe och godis.Igår var det inne mys hela dagen med tända ljus.Det regnade hela dagen .Nu sitter jag och myser i soffan och dricker gott kaffe med tända ljus och soft musik och gör inlägg och ska kika runt lite hos er andra.Idag regnar det inte ute men är mörkt och dystert ute.Så idag blir det att fixa och greja .Tvätta och fixa lite.Mysa och njuta.Laga god mat och bara ha en soft och skön söndag.Önskar er alla raringar en härlig söndag.PuSs&KrAm Rita ♥.

lördag 22 september 2012

♥HÄRLIGA LÖRDAG♥





Gooodmorron alla sköna bönor!Idag blev det verkligen sovmorron bara så skönt!!!Sedan har kidzen fixat en go och soft långfrukost med nybakat bröd från affären och kaffe .Himla skönt på helgerna att äta frukost länge och inte ha några tider att passa.Idag regnar det ute så idag har jag inte planerat något ,utan is´dag tar vi dagen som den kommer .Ikväll blir det körslaget och heja på team putte.Önskar er alla fiiina bloggvänner en H.A.P.P.Y. lördag mys och njut .....pUsS& kRaM Rita ♥.

fredag 21 september 2012

♥ JAG ÄLSKAR FREDAGAR ♥






Gomorron alla älskade Änglar ! Ja då var det veckans bästa dag igen fredag! Inte sant vad tiden rinner i väg.Har varit vaken sedan 05.00 .Druckit gott kaffe på verandan himla gott att sitta där och mysa en stund med tända ljus ,men idag var det  kallt burr.Så det blev inte så lång stund.Sedan väckte jag kidzen med go frukost,så nu är dom redan i skolan .Satte mej i soffan med lite go påtår tände lite ljus har på lite soft musik.Bara så skönt att börja dagen i lugn och ro lite egen tid.Igår var det ingen rolig dag hade bara så ont i huvudet så det blixtrade.Ja det gick inte att vara uppe så jag log hela dagen med himla jobbig huvudvärk som inte vill ge sej.Det som var mysigt i går var att med posten var det 2 paket till mej !!!Älskar att få paket,av min goda vän Mia fick jag kanonfina bokstäver med ordet Love ,men det som var snyggt att det var lite gråa hjärtan på det vita så dom var kanonfina .Sedan av goa Bloggvännen Gunilla fick jag handledsvärmare som hon har stickat bara så himla söta med fint spetsmönster på ,helt min stil gillar ju spets.Ja dom var super fina i vintervitt.Tack fina tjejer jag blev bara så himla glad♥.Idag tar jag dagen som den kommer .Fixa lite här hemma sedan blir det att äta och dricka gott och mysa till det idag med underbart fredagsmys.Jag bara Älskar fredagar.Ha en mysig fredag alla godingar pUsS &kRaM Rita ♥♥♥.